Настаняване

На своите гости Хотел Каменец- Китен предлага 87 двойни и 18 тройни стаи с балкон , 11 двойни и 4 тройни стаи без балкон, както и 6  апартамента с балкон.

Двойната стая е с две редовни легла и с възможност и за допълнително легло.

Тройната стая е с три редовни легла и с възможност и за допълнително легло.

Апартаментът се състои от две стаи – дневна и спалня, разделени с врата, като разполага с две тоалетни и една баня. Дневната е обзаведена допълнително с разтегаем диван, предвиден за двама човека.

Всички помещения разполагат с плазмен телевизор, с кабелна телевизия, хладилник, баня, таолетна и сeшоар.

Хотелът е с централна климатизация и вентилация.

При пристигане в хотела е необходимо да се носи копие от акт за раждане на децата!!!

За безопасно настаняване при COVID 19

На рецепцията няма да се допускат струпвания, като гостите ще изчакват реда си във фоайето на разстояние едни от други и ще правят своята регистрация един по един.

При настаняване на групи гостите ще изчакват пред хотела и ще бъдат пропускани поетапно за регистрация.

След всяка регистрация работните повърхности ще бъдат дезинфекцирани;

Почистване на стаите при COVID-19

Хотелът е готов да посрещне и осигури безопасността на своите гости в съответствие с вирусната ситуация. Предприети са следните мерки за дезинфекция и здравна сигурност:

При дезинфекцията в хотелските стаи, основен акцент ще бъдат санитарните възли и всички предмети и повърхности, които са често докосвани – дистанционни, ключове за осветление, дръжки, копчета и др.

за да избегнем риска от заболяване почистването на стаите ще се извършва само по заявка на гостите,като за целта се използва указателната табела.

Мръсното бельо и хавлии задължително ще бъдат изнасяни в коша за мръсно бельо на камериерските колички, като в никакъв случай гостите не трябва да ги поставят на пода.

bg_BGБългарски
en_USEnglish bg_BGБългарски