Мерки за безопасност при COVID-19

COVID ПОЛИТИКА ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ

В хотели Каменец се спазват изцяло препоръките на СЗО, Министерство на здравеопазването, Указанията за функциониране на местата за настаняване и заведения за хранене и развлечения в условията на опасност от заразяване с COVID-19 в България, утвърдени от Министерство на туризма, за да се гарантира безопасността на гостите, служителите и партньорите ни .

Молим за извинение ако някои изисквания по новите ни правила, предизвикат забавяния при обслужването или промени, които вероятно бихте възприели като неудобства преди COVID-19 да ни засегне. Определени услуги и удобства може да не са налични или да са ограничени в резултат на това.

Във връзка с предпазване от заразяване с COVID-19 носенето на предпазна маска за лице е задължително при настаняване в хотела и във всички вътрешни помещения за общо ползване.

ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗОПАСНОСТТА НА ГОСТИТЕ

Рецепция

Стаи за гости:

Ресторанти и барове, лоби зона

Фитнес и басейни

Детски клуб

ПРОЦЕДУРИ ПРИ СЪМНЕНИЕ ЗА КОРОНАВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ НА ГОСТ

Опазването на здравето на всеки от нас е споделена отговорност. Затова още веднъж подчертаваме колко е важно да спазвате инструкциите, които получавате от нашия персонал преди и по време на престоя Ви.

В името на общата безопасност се обръщаме към всички Вас със следните главни препоръки:

Скъпи гости, надяваме се, че ще оцените предприетите от нас мерки, с които молим да се запознаете преди Вашето пристигане в хотела.

Благодарим предварително за разбирането, което проявявате, и се надяваме, че ще се съобразявате и спазвате стриктно тези инструкции.

ВАШАТА БЕЗОПАСНА ПОЧИВКА Е  НАШАТА МИСИЯ!

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ!

bg_BGБългарски
en_USEnglish bg_BGБългарски