Заведения

Заведенията в хотела

Хотелът разполага с ресторант, състоящ се от две зали и тераса, лоби бар и басейн бар.

Ресторантът е с капацитет 210 места. В него може да се насладите на интернационална кухня и питиета в изискана обстановка и професионално обслужване.

Лоби барът разполага с 50 места и е приятно място за питие и среща с приятели за следобедно кафе, пред личния лаптоп, докато дойде време за вечеря…

Бар-басейнът предлага богато разнообразие от разхладителни и освежаващи напитки. Не Вие отивате при напитките – те идват при Вас!  Съчетанието от приятна музика, леден коктейл и слънце прави усещането незабравимо.

Мерки при COVID-19

При влизане на гостите в ресторантите, отново ще бъдат приканвани да дезинфекцират ръцете си на специално поставените за целта на входа на всеки ресторант диспенсър с дезинфектант.

Всички служители ще бъдат оборудвани с предпазни средства.

В ресторанта персоналът ще следи да няма струпвания и гостите ще бъдат настанявани поетапно на нужното разстояние.  Достъпът до храната и напитките ще се осъществява от опеделения за тази цел обслужващ персонал.

След всяко хранене търговската зала ще се дезинфекцира;

 

Ще се дезинфекцират повърхностите на бюфета и други помощни модули за предлагане на храни и напитки както и работния плот на бара в ресторанта.

Дезинфекция в същия порядък ще се прави на всички автомати за напитки като се набляга на бутоните.

bg_BGБългарски
en_USEnglish bg_BGБългарски